-

Beheer uw dienstencheques rechtstreeks in Easy Banking App met Pluxee

3 min

Geen tijd of zin om schoon te maken, te strijken of boodschappen te doen? Maak uw dagelijkse leven makkelijker met dienstencheques. Gebruik voor nog meer gemak Easy Banking App om uw dienstencheques aan te kopen en uw saldo op te volgen. Het is snel en veilig! 

U kunt uw Pluxee-account (vroeger Sodexo) koppelen aan uw app om eenvoudig en snel uw dienstencheques te bekijken en aan te kopen. En dat betekent: minder administratieve rompslomp en meer tijd om u te concentreren op wat echt van belang is!

Waarom Pluxee koppelen aan uw Easy Banking App?

  • Dienstencheques bestellen: bestel uw dienstencheques rechtstreeks in de app. Ze zijn meteen beschikbaar!
  • Het beschikbare saldo raadplegen: u weet altijd precies hoeveel cheques u nog hebt en voor welke cheques u een fiscaal voordeel geniet.
  • Prestatie-overzicht: volg uw dienstenchequeprestaties nauwkeurig op.

Hoe Pluxee toevoegen in Easy Banking App?

1. Open uw Easy Banking App.
2. In het menu ‘Mijn diensten’ selecteert u ‘Extra diensten.’
3. Klik op ‘Pluxee’. U wordt nu doorverwezen naar de website van Pluxee. Volg de instructies om uw account te koppelen.

Zodra uw Pluxee-account gekoppeld is, kunt u uw dienstencheques altijd en overal rechtstreeks vanaf uw smartphone beheren. Om veiligheidsredenen vragen we u om uw Pluxee-wachtwoord opnieuw in te voeren na 60 dagen inactiviteit.

Hebt u Easy Banking App nog niet?  Download de app nu!

Hebt u Easy Banking App nog niet, dan is het nooit te laat om de app te installeren. Download de app in enkele stappen en geniet van de voordelen van mobiel bankieren en een bank die zich aanpast aan uw dagelijkse ritme. Uw financiën beheren was nog nooit zo eenvoudig!

Waar wacht u nog op? Installeer de app in enkele klikken:


Pluxee Belgium nv met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Ravensteinstraat 36 en ingeschreven in het handelsregister van Brussel onder het btw-nummer: BE 0403.167.335