Schadeaangifte: overlijden

Alles wat u moet weten om uw schade aan te geven

U wordt geconfronteerd met het overlijden van een naaste, in de privésfeer of binnen uw onderneming, en wenst dit aan te geven in het kader van een AG-levensverzekering? Beschikte de overledene over een Schuldsaldoverzekering, een Tijdelijke Overlijdensverzekering met Vast Kapitaal, een verzekering Premium Life Protection, een verzekering Lening op Afbetaling of een Rekeningverzekering, …? Hier vindt u een overzicht van alle formaliteiten. We zijn er voor u om u te begeleiden in deze moeilijke tijden.

Niet gevonden wat u zocht? Ga terug naar de overzichtspagina

Voor uw privéverzekeringen

Online

Gaat het om een levensverzekering, neem dan rechtstreeks contact op met AG.
Hou een kopie van de overlijdensakte en uw identiteitskaart bij de hand.

Bij een invaliditeits- of arbeidsongeschiktheidsverzekering downloadt u het betreffende schadeaangifteformulier/medisch attest. Vul het document in en stuur het per e-mail naar claims@aginsurance.be of per post naar AG Insurance, Claims/1JQ3F, É. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel.

Telefonisch

Neem contact op met uw BNP Paribas Fortis-adviseur op het telefoonnummer dat u vindt in Easy Banking App of Easy Banking Web bij ‘Communicatie’.

Hulp nodig bij het invullen van de documenten? Vragen? Bel het gratis nummer +32 2 664 90 70 (van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur).

Voor uw professionele verzekeringen

Neem bij voorkeur contact op met uw Adviseur Professionele Verzekeringen. Is die niet beschikbaar, dan kunt u bellen naar +32 2 433 43 39 (van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur).